Aslanlı Ortaokulu


Vizyon: Biz; ; sevgi, saygı ve güven ortamında bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrenci Fen Lisesi, 3 öğrenci Spor Lisesi ve 4 öğrenci Anadolu Lisesi´ne yerleşmiştir.

Saatler: Ders Başlama:09:00 Ders Bitiş: 14:40
Isınma: Kömür Kaloriferi
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning, Gençlik Projeleri Destekleme Programı, TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ KA229 ve KA101 Avrupa Birliği Projeleri

Telefon - 05382034131

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://aslanlioo.meb.k12.tr

Adres - Ortabağ Bucağı Andaç Köyü Aslanlı Mahallesi

Öğretmen :6
Öğrenci :109
Derslik :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :687
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyün bulunduğu alan kıvrımlı dağlar arasındaki vadidir. Köyümüzde yaklaşık 150 hane mevcuttur.

Adres - Ortabağ Bucağı Andaç Köyü Aslanlı Mahallesi

Ulaşım Köyümüzün il ve ilçeyle bağlantısı tek şerit asfalt olup sürekli açıktır. Komşu köylerle olan yollar da asfalt olup, kestirme yollar ve arazi yolları bakımsızdır. Buna rağmen köyü Uludere ve Şırnak merkezlerine bağlayan yol Şırnak-Hakkari karayolu olduğundan hiçbir zaman yol kapanmaz. Ulaşım her mevsimde mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Andaç Köyü Şırnak iline 110 km, Uludere ilçesine 60 km uzaklıktadır. Yollar kıvrımlı ve bakımsız olduğundan ulaşım süresi olağandan fazladır. Şırnak araba ile yaklaşık 2 saat 15 dakika, Uludere ise 1 saat 15 dakika sürmektedir.